Reditech genomineerd voor JCI Award

HAMME. JCI, Junior Chamber Internationaal, reikt op 25 maart haar derde JCI Award Oost-Vlaamse Jonge Ondernemer uit. Deze award geeft elk jaar een erkenning aan een individu die op een uitzonderlijke wijze getuigt van duurzaam ondernemen. Ondernemers Werner Fransen en Wim van Soom van Reditech uit Hamme zijn genomineerd voor de award. 

Het duo startte in 2006, samen met Dirk Verelst, Reditech Engineering, een bedrijf dat zich richt op de ontwikkeling van automatiseringsoplossingen. Het bedrijf groeide op enkele jaren uit tot een internationaal bedrijf met vestigingen in Singapore, Nederland en België. Met klanten als Novartis en Mars Food heeft het grote vissen in de portfolio. Dit jaar wordt Reditech omgevormd tot Reditech Group. Reditech Group staat voor een jong en innovatief bedrijf dat zich vooral richt op de ontwikkeling van automatiseringsoplossingen voor tal van gerenommeerde bedrijven in binnen- en buitenland.

Andere genomineerden zijn Daphne Aers van TNS Kroketten uit Eeklo, Filip Audenaert van Polymer Insulation Products uit Maldegem en Stijn de Rammelaere & Timothy Desmet van Profacts uit Eke.

Junior Chamber International

Junior Chamber International is een wereldwijde non-profit organisatie van jongeren tussen 18 en 40 jaar. Wereldwijd zijn een 200.000 tal leden actief in 117 landen en meer dan 5.000 lokale afdelingen. (mb)

 

Lees ook:

Fertikal grijpt nipt naast Leeuw van de Export 2020

BEVEREN. Het Beverse bedrijf Fertikal heeft z’n nominatie voor de  Leeuw van de Export niet kunnen verzilveren. Met drie prijs bekroont Flanders Invest & Trade (FIT) al 19 jaar jaarlijks aan Vlaamse...