Laurie en Werner Michiels 4 decennia in de showbizz

STEKENE/VRASENE. Zangeres Laurie en Werner Michiels vieren dit jaar een bijzondere verjaardag: 40 jaar op de planken. Al zijn ze nergens te bespeuren in de hitlijsten, bekend en geliefd zijn ze wèl. Ze noemen zichzelf de "laatsten der Mohikanen", zeg maar de laatste ambassadeurs van de echte oude liedjes en melodietjes. Die meezingers en dansbare melodieën brengen ze al vijf jaar met hun project 'De Werner Michiels en Laurie-Show' op feesten van seniorenverenigingen als Okra, KVLV en S-Plus.

Zangeres Laurie begon haar carrière in 1974 en stond destijds regelmatig op de playlist van de toenmalige BRT-radio. Werner Michiels startte zijn carrière eveneens in 1974 maar dan als deejay bij drive-in-show en dancings. In 1981 begon hij een radiocarrière bij Radio Maeva en stond hij mee aan de wieg van de Sint-Niklase radio 77. Via een gemeenschappelijke vriend, Mike West, leerden Laurie en Werner elkaar kennen. Samen vormen ze al vijf jaar een duo en brengen ze met De Werner Michiels en Laurie-Show meezingers en dansbare, tijdloze melodieën. Het duo heeft lak aan optredens en playback en zingt dan ook liefst live. "We staan er op om tijdens onze show Live te zingen, ge kunt uw publiek toch niet bedriegen door te playbacken!", klinkt het. 

Die tijdloze geest bundelen ze in een cd-reeks 'Tijdloze melodieën', waarvan volume 4 net verschenen is. Op de cd staan 27 tijdloze nummers, opgedragen aan hun 40-jarig jubileumjaar 2014 en gezongen in verschillende talen.

Wie zangeres Laurie en Werner Michiels aan het werk wil zien, mag alvast 21 augustus in de agenda schrijven want dan is het duo te gast op de Beverse Feesten. (mb)

info en boekingen van de seniorenshow: Werner Michiels Entertainment, 0488 98 55 35, 03 889 44 75 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Lees ook:

Werner Michiels accordeonist en Laurie (Goemaere) zangeres. VRASENE. De Vrasense zangeres Laurie is terug. Zingen is haar leven en ze vormt nu mee het duo Werner & Laurie. Ze brengen live...

BEVEREN. Werner Michiels en Laurie hebben hun derde album klaar. Het album kreeg de titel 'Tijdloze melodieën vol. 3' mee en bevat een mix van evergreens, romantische songs uit het rock &...