Atletiekmeeting afgelast

STEKENE. De atletiekmeeting die vanmiddag zou doorgaan op de gemeentelijke atletiekpiste aan de Sportstek is afgelast. Door de hevige en aanhoudende regenval van de voorbije dagen is de piste onbeloopbaar. De binnenbanen van de piste en het grasveld staan blank. 

Omdat de weersvoorspellingen voor deze namiddag ook niet goed zijn en er indoor geen alternatief werd gevonden, beslisten de Sportdienst en atletiekclub Volharding om de atletiekmeeting dit jaar af te gelasten. De ongeveer 200 ingeschreven kinderen en hun ouders werden deze morgen op de hoogte gebracht door de Stekense scholen.

De interscholenatletiekmeeting wordt elk jaar georganiseerd. Kinderen van het 1e en 2e leerjaar kunnen deelnemen aan sprint en verspringen en kinderen van het 3e en 4e leerjaar kunnen aanvullend afstandlopen. Voor de kinderen van het 5e en 6e leerjaar stond er sprint, afstandlopen, hoogspringen en hockeybal op het programma. (R.D.)

 

Lees ook:

Tiende Grote Prijs Stad Lokeren

LOKEREN. De Lokerse Atletiekvereniging organiseert op zondag 25 juni voor de tiende keer de Grote Prijs Stad Lokeren. Dat is een atletiekwedstrijd die heel wat (top)atleten uit binnen- en buitenland naar de...

Pinksterwedstrijd RKHAV 

HULST (NL). De Zeeuws Vlaamse Atletiekvereniging RKHAV Hulst organiseert op maandag 16 mei 2016 haar jaarlijkse Pinksterwedstrijd.