Visvergunningen voor Fort Liefkenshoek

BEVEREN. Sinds zaterdag 30 april 2016 kan men opnieuw terecht bij de gemeente Beveren voor een visvergunning op de vijver rond Fort Liefkenshoek.

In de vijver van Fort Liefkenshoek zit heel wat vis: blankvoorn, brasem, karper, paling, rietvoorn, zeelt, snoek en baars. Om op de vijver te mogen vissen, dient u in het bezit te zijn van een visvergunning.  De visvergunning kan bekomen worden in het infokantoor, Grote Markt 2, alle werkdagen van 8.30 uur tot 12.30 uur en van 13.30 tot 17 uur, op zaterdag van 9 uur tot 12 uur. Ze kost 26 euro voor 2 hengels. Jongeren tot 15 jaar betalen slechts 8 euro. Kinderen jonger dan 12 jaar vissen gratis met één hengel zonder molen, indien zij vergezeld zijn door de ouders, voogd of persoon die er gezag over heeft.(R.D.)

 

Lees ook:

Griezelen in Fort Liefkenshoek

BEVEREN. Vandaag baadt het Fort Liefkenshoek in een griezelsfeer en dat heeft natuurlijk te maken met Halloween. Tussen 14 en 18 uur zijn er tal van workshops. Zo zal een ballonnenpiraat  magische...

Ontdek de Antwerpse fortengordel met de erfgoedapp

BEVEREN. De forten Liefkenshoek, Duffel, Kessel en Liezele, de musea in de Antwerpse fortengordel, hebben de handen in elkaar geslagen om samen met  GeheugenCollectief een Fortenapp te ontwikkelen.

Bezoek een Waas fort

REGIO. Tot op vandaag bepalen de tientallen forten rond Antwerpen het uitzicht van de regio. De stad voor indringers verdedigen moeten ze niet meer, dus kregen velen een nieuwe rol als park,...