Musical Reinaert nog een keer terug

SINT-NIKLAAS. De voorstellingen van de musical Reinaert tijdens het Paasweekend waren zo'n groot succes dat het Belcantogezelschap heeft besloten de musical nog één keer op de planken te brengen. Op zondag 9 oktober om 16 uur is het zo ver. 

Het verhaal van Reinaert de vos is gekend door jong en oud: een sluwe vos leidt iedereen om te tuin. Het Belcantogezelschap van Sint-Niklaas heeft dit klassieke verhaal een modern jasje aangemeten. Het resultaat is een heerlijke familiemusical met een boeiend en grappig verhaal met aanstekelijke muziek in een sprookjesachtig decor. Herkenbare personages als Koning Nobel, Bruin de Beer, Tibeert de Kater en Grimbeert de Das krijgen in deze versie tegenwerk van markante vrouwen als de pittige Minoes de Poes en de wispelturige koningin. 

Reinaert komt nog 1 keer terug: op zondag 9 oktober om 16 uur in de Stadsschouwburg Sint-Niklaas. Tickets zijn nu reeds verkrijgbaar via belcantogezelschap.net. (mb)

 

Lees ook:

Reynaertbank in De Klinge in ere hersteld

DE KLINGE. Zondag is de nieuwe Reynaertbank in De Klinge ingehuldigd. De originele bank werd in 1955 geplaatst als onderdeel van een route met verschillende banken, waarvan elke rugleuning werd...

Inspraak bij heraanleg buurtpleintje

SINT-NIKLAAS. Het buurtpleintje in de Populierenwijk in Belsele is opnieuw aangelegd. Daarbij hebben de buurtbewoners en de medewerkers van de wijkploeg inspraak gekregen. Bij het ontwerp is...