EK voetbal op Oude Vismijn

LOKEREN. Ook in Lokeren kunnen voetbalfans terecht om de wedstrijden van onze nationale voetbaltrots te bekijken op groot scherm. Brasserie De Fonteyn en Serviceclub 51 zetten samen op de Oude Vismijn een groot scherm voor het EK. De toegang is gratis. 

De organisatoren rekenen op een paar duizend toeschouwers. Om alles veilig en ordelijk te laten verlopen, heeft het stadsbestuur een paar maatregelen vastgelegd, zodat iedereen zich ongestoord kan amuseren. Zo wordt het terrein afgesloten en zal security de toegang controleren. Een aantal zaken zijn niet welkom: rugzakken of andere tassen, potentieel gevaarlijke voorwerpen zoals vlaggen op stok, vermomming die een persoon onherkenbaar maakt en eigen drank.

Voetballiefhebbers kunnen op de Oude Vismijn volgende wedstijden volgen: Rode Duivels - Italië (13 juni), Rode Duivels - Ierland (18 juni) en Zweden - Rode Duivels (22 juni). Afhankelijk van de resultaten kunnen daar nog extra wedstrijden bijkomen, zelfs tot en met de finale op zondag 10 juli. (mb)

 

Lees ook:

Oversteekplaats aan De Klimop is te gevaarlijk

SINT-GILLIS-WAAS. De oversteekplaats aan het kruispunt van de Kronenhoekstraat, Kerkstraat en Stationstraat is volgens N-VA Sint-Gillis-Waas te gevaarlijk. Vooral wanneer er grote voertuigen zoals...

Winterprik zorgt voor meer batterijpech

ZWIJNDRECHT. De alarmcentrale van automobielvereniging VAB kreeg vanmorgen ruim 40 procent meer oproepen dan normaal. Door de koude van de afgelopen dagen en doordat heel wat auto’s hadden...