Duurzaam winkelen met actie 'Zo Dichtblij'

SINT-GILLIS-WAAS. De actie 'Met belgerinkel naar de winkel' is niet meer. De campagne is vervangen door de nieuwe actie 'Zo Dichtbij'. Het doel blijft onveranderd: duurzaam winkelen. Zo Dichtblij loopt vanaf zaterdag 29 april tot en met zaterdag 3 juni 2017.

Wie zich te voet of per (elektrische) fiets naar een deelnemende handelaar verplaatst, ontvangt een tombolalot. Ook wie rechtstreeks bij de lokale (bio)landbouwer koopt, krijgt een tombolalot. Oplettendheid is geboden, want pas nadat de tombolaloten online zijn geregistreerd, maak je kans op de hoofdprijs van 300 euro aan kadobonnen, te besteden bij de lokale middenstand. Verder zijn er ook 35 winnaars van 20 euro aan kadobonnen.

De loting vindt plaats op dinsdag 6 juni om 20 uur in GC De Route. De winnaar wordt telefonisch gecontacteerd.

Een definitieve lijst van deelnemende handelaars/landbouwers is vanaf vrijdag 28 april terug te vinden op sint-gillis-waas.be. (mb)

 

Lees ook:

Schuif aan aan de Langste Veggietafel

SINT-NIKLAAS. Morgen, donderdag 13 september, staat de Langste Veggietafel voor de zevende keer op de Grote Markt. Met de veggietafel wil de stad duurzame voeding en ontwikkelingsdoelstellingen in...

Financiële steun voor duurzame projecten

REGIO. Het Fonds Duurzaam Materialen- en Energiebeheer en Bond Beter Leefmilieu trekken 63.400 euro uit om 26 duurzame projecten te steunen, waarvan twee in onze regio. De projecten zijn gekozen...