Na de examens komt de terrasjesweek

SINAAI. De studenten zitten nu nog in de examens maar de stress die daarmee gepaard gaat, kunnen ze van 26 tot 30 juni wegspoelen tijdens de 'Terrasjesweek' van jeugdhuis Troelant in Sinaai.

De 'Terrasjesweek' is een jaarlijks terugkeren fenomeen en verloopt via een vast patroon: elke dag is het jeugdhuis geopend vanaf 16 uur en staat er elke dag een activiteit op het programma. Zo is er op maandag 26 juni een kubb-avond, dinsdag gezelschapsspelen door 'Den Bokkesprong', woensdag een kickertornooi met ploegjes van 2 personen, donderdag een karaokeavond. 

Jeugdhuis Troelant sluit de week af met de 24 uur van Troelant met elk uur andere activiteiten om het kaf van het koren te scheiden en enkel de harde kern over te houden. “Wie houdt er 24 uur vol en mag zich een Troelant die hard noemen?! Het antwoord zal duidelijk worden op 30 juni – 1 juli. Deelnemers worden gevraagd om al aanwezig te zijn om 19.30 uur op 30 juni en 15 euro mee te nemen. Hier zit ontbijt, middageten en drinken (tijdens bepaalde spellen) reeds in inbegrepen.”, klinkt het in een aankondiging. (mb)

 

Lees ook:

Voetbalkoorts heerst in jeugdhuis Troelant

SINAAI. Dat onze nationale voetbalploeg populair is, is een open deur intrappen. In jeugdhuis Troelant heerst de komende weken voetbalkoorts waaraan moeilijk te ontsnappen valt. De wedstrijden van...