JCI Sint-Niklaas omgedoopt naar JCI Waasland

SINT-NIKLAAS. JCI Sint-Niklaas, de plaatselijke afdeling van een wereldwijde federatie van jonge ondernemers, heeft z’n naam gewijzigd naar JCI Waasland. Bij de start van het nieuwe werkingsjaar 2017-2018 komt er ook een nieuwe Raad Van Bestuur. Met deze nieuwe wind hoopt de nieuwe ploeg de vereniging weer wat brandstof te geven. 

Het werkingsjaar 2017-2018 wordt voor JCI Sint-Niklaas, een club van jonge ondernemers, een jaar van vernieuwing met een Raad Van Bestuur en een nieuwe naam, nl. JCI Waasland. "JCI is een netwerkclub van jonge ondernemers tussen 18 en 40 jaar, die hun steentje actief willen bijdragen aan de plaatselijke sociale en economische ontwikkelingen.", zegt kersvers voorzitter Marc Verbraecken. "We willen dit jaar extra inzetten op ledenwerving, en door onze naam te veranderen in JCI Waasland, maken we duidelijk dat onze regio veel groter is dan enkel Sint-Niklaas. Sint-Niklaas blijft wel het episch centrum van ons werkingsgebied."

De nieuwe Raad Van Bestuur voor dit jaar bestaat uit Marc Verbraecken (P&V verzekeringen Marc Verbraecken), Tim Van Gasse (Aviniti), Ann De Vleeschauwer (Offsite Vibes), Jeffrey Piessens (Het Wijnhuis),  Tom Laperre (Ing Private Banking), Yannis Horemans (Kunstgrascenter) en Nick Boury (Franchise.be).

JCI Waasland organiseert elk jaar events als de netwerkavond ‘Brand New Night’ en de Tuttenboom.  (mb)

info: jciwaasland.be