Liberale Mutualiteit opent zorgshop in Beveren

BEVEREN. De Liberale Mutualiteit opent begin oktober een nieuwe zorgshop in de Donkvijverstraat in Beveren. Het gebouw herbergt niet enkel de winkel maar ook het ziekenfondskantoor, dat tot deze week in de Kasteeldreef gevestigd was. Om de zorgshop aan het publiek voor te stellen, is er van 2 tot 6 oktober een opendeurweek. 

De Liberale Mutualiteit (LM) verhuist van de Kasteeldreef naar de Donkvijverstraat 11. Het kantoor van het ziekenfonds krijgt op het nieuwe adres ook een zorgshop. Hiermee kiest de Liberale Mutualiteit voor een  all-in-one formule. "In Beveren kunnen zowel leden als niet-leden terecht voor de aankoop van kwalitatieve en moderne hulpmiddelen", zegt Cathy De Waele, algemeen directeur van LM Oost-Vlaanderen. "Sommige producten focussen op comfort en preventie, andere op persoonlijke zorg. Ze vereenvoudigen het dagelijks leven. Zeker wie zorgbehoevend is of revalideert, vindt hier oplossingen voor elke thuiszorgsituatie."

Geïnteresseerden kunnen kennismaken met het kantoor en zorgshop tijdens opendeurdagen van 2 tot 6 oktober, van 8.30 uur tot 12.00 uur. Tijdens de opendeurdagen geldt 10% korting op heel wat producten uit het assortiment. Wie niet kan langskomen, kan ook online kopen. "Mensen in een thuiszorgsituatie zijn dikwijls beperkt in hun mobiliteit. Via de webshop lmzorgshop.be kunnen zij van thuis uit makkelijk en discreet hulpmiddelen te bestellen. We beschikken over meer dan vijftig gratis afhaalpunten in Oost-Vlaanderen, maar leveren uiteraard ook aan huis. Leden van LM Oost-Vlaanderen krijgen in de LM Zorgshop altijd 15% korting.", aldus Cathy De Waele. (mb)

info: 03 755 49 65, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.