Running Team Sinaai loopt voor Auti-voetbalclub Waasland

SINAAI. Running Team Sinaai doet in december actief mee aan de Warmste Week van Studio Brussel. Op woensdagavond loopt de sportclub van Sinaai naar domein Puyenbroeck in Wachtebeke, dit jaar de thuishaven van de Warmste Week. Deelnemers kunnen op verschillende punten aansluiten. Met actie wil Running Team Sinaai geld inzamelen voor Auti-voetbalclub Waasland.

De week voor kerstmis is sinds jaren de tijd voor de Warmtse Week, een week dat Vlaanderen gemobiliseerd wordt om geld in te zamelen voor goede doelen. Ook Running Team Sinaai wil een steentje bijdragen door een looptocht te organiseren van Sinaai naar domein Puyenbroeck in Wachtebeke, waar Studio Brussel haar Warmste Week-tent zal opzetten. De loopactie start tussen 19.15 en 19.45 uur in Sinaai. Aankomst in Puyenbroeck is voorzien rond 20.45 uur. Deelnemers kunnen op verschillende plaatsen aansluiten en zo kiezen uit verschillende afstanden. Aansluiten kan aan Sporthal Ter Beke (14 km), Keysershof (11 km) en Bistro Den Bascuul (8 km). 

Running Team Sinaai hoopt per deelnemer 10 euro te krijgen maar geeft iedereen de kans om zelf te kiezen hoeveel hij of zij bijdraagt. De opbrengst gaat naar Auti-voetbalclub Waasland, een vzw die zich inzet voor kinderen van 6 tot 21 jaar met autisme, ADHD en aanverwante stoornissen die graag willen voetballen.  Daarnaast wil de vereniging een netwerk van auti-voetbalclubs uitbouwen en auti-voetbal als A-sport laten erkennen door de overheid. 

Inschrijven kan tot 13 december via runningteamsinaai.be/rts-for-life. (mb)

 

Lees ook:

Running Team Sinaai beloont doorzetters

SINAAI. Running Team Sinaai zette zaterdagavond tijdens haar algemene ledenvergadering de laureaten in de bloemetjes.  De laureaten zijn de leden die het afgelopen jaar het meest aanwezig zijn...

Provincie schenkt bijna 19000 euro aan Warmse Week

REGIO. De Provincie Oost-Vlaanderen schenkt 18 965 euro aan de Warmste Week. Het personeel van de provincie organiseerde de voorbije weken onder andere eek kerstmarkt en een zwemmathon. Die acties...