Driekoningenstraat terug open voor doorgaand verkeer

SINT-NIKLAAS. De Driekoningenstraat is terug open voor verkeer voor verkeer vanuit de richting Sint-Gillisbaan naar de Spoorweglaan. De werken op het kruispunt  Driekoningenstraat/Kazernestraat zijn klaar. Door de openstelling verloopt de doorstroming van het verkeer in de buurt van de werd een stuk beter.

Sinds november vorig jaar wordt het kruispunt Driekoningenstraat opnieuw aangelegd. De werken aan het kruispunt Driekoningenstraat/Kazernestraat zijn klaar, waardoor verkeer vanuit de richting Lepelhoekstraat/Sint-Gillisbaan opnieuw kan doorrijden naar de Spoorweglaan. In de andere richting kan het verkeer vanuit de Spoorweglaan via de Driekoningenstraat opnieuw naar het noorden van het stad rijden. 

In de loop van het voorjaar start de aannemer aan de hoek van de Hofstraat met de Kleine Laan. Tegen de zomer zal de werfzone in de Kleine Laan liggen. (mb)

 

Lees ook:

Herstellingswerken aan de N41 op 13 en 14 november

HAMME.  Het Agentschap Wegen en Verkeer gaat op dinsdag 13 en woensdag 14 november een nieuwe onder- en toplaag asfalt leggent tussen het kruispunt van de N41 met de Biezestraat en de Hammebrug. Dat...

Wegenwerken in Kallo op komst

KALLO.  Er staan voor volgende week een aantal wegenwerken in Kallo op de agenda.  Op maandag 1 en dinsdag 2 oktober krijgt de Kruisdijklaan een nieuwe laag asfalt.  Het verkeer wordt omgeleid via de...