Driekoningenstraat terug open voor doorgaand verkeer

SINT-NIKLAAS. De Driekoningenstraat is terug open voor verkeer voor verkeer vanuit de richting Sint-Gillisbaan naar de Spoorweglaan. De werken op het kruispunt  Driekoningenstraat/Kazernestraat zijn klaar. Door de openstelling verloopt de doorstroming van het verkeer in de buurt van de werd een stuk beter.

Sinds november vorig jaar wordt het kruispunt Driekoningenstraat opnieuw aangelegd. De werken aan het kruispunt Driekoningenstraat/Kazernestraat zijn klaar, waardoor verkeer vanuit de richting Lepelhoekstraat/Sint-Gillisbaan opnieuw kan doorrijden naar de Spoorweglaan. In de andere richting kan het verkeer vanuit de Spoorweglaan via de Driekoningenstraat opnieuw naar het noorden van het stad rijden. 

In de loop van het voorjaar start de aannemer aan de hoek van de Hofstraat met de Kleine Laan. Tegen de zomer zal de werfzone in de Kleine Laan liggen. (mb)

 

Lees ook:

Spoorwegovergang Gentstraat afgesloten

BEVEREN. Vanaf vandaag is de spoorwegovergang in de Gentstraat afgesloten worden voor het doorgaand  verkeer. Een deel van de straat wordt opgebroken voor de aanleg van het nieuwe fietspad langs de...

Ingrijpende werken aan Snoeckstraat Melsele

MELSELE. Volgende week starten ingrijpende werken aan de Snoeckstraat in Melsele. In aanloop van de wegenwerken, worden vanaf maandag de nutsleidingen vernieuwd. Daarna zullen de huisaansluitingen...