Brasseurs krijgt digitaal reclamebord cadeau

SINT-NIKLAAS. Restaurant Brasseurs krijgt een flinke promotiecampagne. Donderdag reed DigiBuzz rond in Sint-Niklaas om het restaurant te promoten. Brasseurs krijgt ook nog een Facebookcampagne en een week gratis digitaal advies met opvolging cadeau. De campagne past in het initiatief ‘Scoor Lokaal Met Digitaal’, waarmee Telenet Business zoveel mogelijk Vlaamse ondernemers en KMO’s wil ondersteunen bij het online promoten van hun business.

Olivier Vink van Brasseurs schreef zich begint november in voor de Telenet Business-actie. "Wij vinden de DigiBuzz een toffe manier van promo maken en zijn dan ook blij dat we aan deze actie mogen deelnemen. De echte meerwaarde voor ons zijn de Facebookcampagne en het advies. Zelf hadden we al een Facebookpagina waar we campagnes op deden, maar de juiste doelgroep aanspreken is niet altijd eenvoudig. Hier konden we dus zeker wat advies gebruiken.", aldus Vink. 

De actie ‘Scoor Lokaal Met Digitaal’ sluit aan bij De Digitale Versnelling, een actie die in maart 2017 werd gelanceerd door Telenet Business. "40% van de ondernemers zit ook nog met vragen over hoe ze hun zaak kunnen promoten op sociale media. Nochtans bereik je zo zoveel meer potentiële klanten. Met de lancering van deze nieuwe campagne willen we de digitale plankenkoorts die nog steeds heerst, verlagen en ondernemers helpen om de stap naar online aanwezigheid te zetten.", zegt Stijn Vander Plaetse van Telenet Business.  Om te bewijzen dat traditionele reclame en online advertising elkaar niet in de weg hoeven te staan, koos het Mechelse bedrijf voor een combinatie van de twee. 

Naast Brasseurs, krijgen nog 11 andere Sint-Niklase ondernemers in de maand december een bezoek van de DigiBuzz. (mb, foto: zaakvoerders Olivier Vink en Aleksandra Bourkane)

 

Lees ook:

Studio 100 TV exclusief naar Proximus

MEDIA. Vanaf 1 januari 2018 zal Studio 100 TV exclusief via Proximus te bekijken zijn. Dat is vandaag bekend gemaakt. De Franstalige versie van Studio 100 TV is al sinds 2016 exclusief via Proximus...