Zware hinder op Antwerpse ring door herstellingswerken

ANTWERPEN.  Vanavond starten herstellingswerken aan de Antwerpse ring ter hoogte van de afrit Deurne. Daar is onlangs een wegverzakking vastgesteld over de volledige breedte van de ring in beide richtingen. De schade is vermoedelijk ontstaan door boringen bij de voorbereidingen van de Oosterweelverbinding. Het Agentschap Wegen en Verkeer gaat er het doorlopend gewapend beton van de drie rechterrijstroken over een lengte van 15 meter volledig verwijderen en opnieuw aanleggen. 

In richting van Nederland zullen vier rijstroken worden ingenomen. Het verkeer zal via een doorsteek in de middenberm twee extra rijstroken krijgen op de binnenring. Tijdens de werken zijn de af- en oprit van Deurne afgesloten voor het verkeer. Er geldt een omleiding via de op- en afrit van Merksem. De aansluitingen van en naar de E313 blijven beschikbaar via één rijstrook.

De werken zullen 6 dagen en 7 nachten duren. Er wordt zware verkeershinder verwacht. Het Agentschap Wegen en Verkeer vraagt om de omgeving zoveel mogelijk te vermijden. (mb)

 

Lees ook:

Herstellingswerken aan de N41 op 13 en 14 november

HAMME.  Het Agentschap Wegen en Verkeer gaat op dinsdag 13 en woensdag 14 november een nieuwe onder- en toplaag asfalt leggent tussen het kruispunt van de N41 met de Biezestraat en de Hammebrug. Dat...