Onderhoudswerken op N16 in Sint-Niklaas

SINT-NIKLAAS.  Het Agentschap Wegen en Verkeer begint morgenvroeg, dinsdag 10 april, met onderhoudswerken op de Parklaan in Sint-Niklaas. Er komt een nieuwe laag asfalt op de strook van aan de rotonde tot voorbij de invoegstrook van het Waasland Shopping Center. Hierdoor kan het verkeer van de N70 niet naar de N16 richting Bornem rijden. De andere bewegingen op de rotonde blijven wel mogelijk.  De werken duren twee dagen. Als alles volgens plan verloopt, wordt de weg woensdagnamiddag om 17.00 uur weer opengesteld voor het verkeer. Voor fietsers en voetgangers is er geen hinder. 

Tijdens de werken zal het verkeer plaatselijk worden omgeleid. Het verkeer vanuit Lokeren kan via Tereken en de Kapelstraat naar de N16 rijden. Het verkeer richting Parklaan, Prins Alexanderlaan en Bornem rijdt best via de N70 en de N41 naar de E17 richting Antwerpen om dan via afrit 15 naar de N16 te rijden. (mb)

 

Lees ook:

Auto botst tegen brugpijler op N16

TEMSE. Donderdagavond is op de N16 een voertuig tegen een brugpijler gebotst. De twee inzittenden werden voor verzorging naar het ziekenhuis overgebracht. Het voertuig werd getakeld. (mb)

Scheldebrug opnieuw open voor het wegverkeer

TEMSE. Nu zondagavond, 30 september, wordt de oude Scheldebrug op de N16 tussen Bornem en Temse opnieuw opengesteld voor het verkeer. De brug is sinds het voorjaar afgesloten voor herstellingswerken aan het stalen...

Twee weken hinder door heraanleg N41 in Hamme

HAMME.  Het Agentschap Wegen en Verkeer gaat vanaf maandag 11 juni werken op twee plaatsen aan de N41. Aan de kruispunten met de Noordstraat en met Zwaarveld worden detectielussen in het wegdek...