Nieuw logo voor GBS Reynaerdijn

KEMZEKE. De gemeentelijke basisschool Reynaerdijn in Kemzeke heeft haar nieuwe logo onthuld. De school legt de link naar de legende Reynaert de Vos met een hippe afbeelding van een vosje met bril. Het logo past volgens schepen van onderwijs Pieter De Witte bij de nieuwe dynamiek die anno 2018 in de school heerst en straalt ook speelsheid en leer- en nieuwsgierigheid uit.

Het nieuwe logo komt ook op de nieuwe turntruitjes voor de leerlingen. De nieuwe huisstijl is ook doorgetrokken naar de nieuwe website gbsreynaerdijn.be. (mb)

 

 

Lees ook:

Spreuken fleuren gemeenten in het Waasland op

REGIO. Gisteren is de tiendaagse van de geestelijke gezondheid gestart. Het thema is dit jaar ‘Samen veekrachtig’. Tot 10 oktober worden in het Waasland verschillende acties rond geestelijke...

Nieuw logo voor  Basisschool Sint-Carolus

SINT-NIKLAAS. Op het jaarlijkse schoolfeest van Basisschool Sint-Carolus is het nieuwe logo met bijhorende huisstijl voorgesteld. Met het nieuwe logo slaat de basisschool de brug naar het secundair...

"Nieuw logo stelt teleur"

BEVEREN. Onlangs stelde het gemeentebestuur van Beveren haar nieuwe logo en huisstijl voor. Die nieuwe stijl valt niet bij iedereen in goede aarde en zou teveel lijken op het logo van de stad Aalst.