An Van Ostade is 5000ste bezoeker Administratief en Bestuurscentrum

SINT-GILLIS-WAAS. Drie maand na de opening heeft het Administratief en Bestuurscentrum de 5000ste bezoeker verwelkomt. Die eer viel te beurt aan An Van Ostade die hiervoor dinsdagavond figuurlijk in de bloemen werd gezet. De vrouw kreeg een cadeaupakket van het streekbier Sinpalsken. 

Het Administratief en Bestuurscentrum opende de deuren op 22 januari 2018. Inwoners worden er dagelijks van 9 tot 12.30 uur en van 14 tot 17 uur geholpen aan de onthaalbalie. Op dinsdag is zelfs tot 19 uur en op vrijdagnamiddag is de balie gesloten. Daarnaast is er nog de online dienstverlening via sint-gillis-waas.be. "Uiteraard blijven we onze dienstverlening verder uitbouwen. We nemen onze klanten, vooral inwoners, niet vanzelfsprekend en vinden het belangrijk om hen een goede dienstverlening aan te bieden. In mei lanceren we zelfs een onderzoek waarin we polsen naar de mening van de inwoners over onze communicatie en dienstverlening.", vertelt burgemeester Chris Lippens. (mb)

 

 

Lees ook:

SINT-GILLIS-WAAS. Afgelopen zondag, 21 januari 2018, is in Sint-Gillis-Waas het nieuwe  Administratief en Bestuurscentrum officieel ingehuldigd. De werken startten eind februari 2016 en waren eind...