Verkeerswandeling voor veiligere verkeerssituatie langs N403

KEMZEKE. Het steeds drukker wordende verkeer, onveilige fietspaden en lawaaioverlast tasten de leefbaarheid langs de gewestweg N403, de baan Sint-Niklaas-Hulst, in Stekene aan. In de loop van het jaar wordt een studie uitgevoerd rond de heraanleg van de gewestweg tussen Sint-Niklaas en Hulst. De beweging Denktank Kemzeke wil hiervoor een aantal aanbevelingen doen. Om de problematiek de nodige aandacht te geven, organiseert de denktank op zondag 27 mei een wandeling langs de N403. 

De verkeerswandeling start om 13.30 uur aan de Gemeentelijke Basisschool Reynaerdijn aan de Stationsstraat 18 te Kemzeke. De wandeling wordt begeleid door mobiliteitsexpert Kris Peeters. Na de wandeling is er nog een nabespreking van 15.00 uur tot 16.00 uur in de kantine van SK Kemzeke. Deelnemen aan de wandeling is gratis. (mb)

 

Lees ook:

Fietspad langs N403 tot Nederlandse grens

SINT-GILLIS-WAAS.  Het Agentschap Wegen & Verkeer wil veilige fietspaden aanleggen langs de N403 van Sint-Niklaas tot aan de grens in Kapellebrug. De gemeenteraad van Sint-Gillis-Waas besliste om...