N-VA Waas en Dender samen naar de provincieraadsverkiezingen

REGIO. De N-VA -afdelingen van Waas en Dender trekken naar samen met één lijst van 11 kandidaten naar de provincieraadsverkiezingen. Volgens de voorzitters van beide arrondissmenten, Jens De Wael en Hubert Willems, telt de lijst kandidaten uit alle hoeken van Waas en Dender, zoals Sint-Niklaas, Hamme, Wichelen en Stekene. Huidig provincieraadslid en schepen in Sint-Niklaas Annemie Charlier trekt de lijst. Op de plaatsen twee en drie staan Eric Scheire uit Wichelen en An Vervliet uit Lebbeke, die beide ook reeds in de raad zetelen. De nummer negen op de lijst,  Kris de Maere uit Sint-Niklaas, zit reeds in de raad. 

Lijstduwer is Heidi van Gaever uit Stekene. De lijst wordt vervolledigd door Jasmien van Bockstal uit Lokeren en Ward Vrancken uit Buggenhout op plaatsen 4 en 5, Patrick Peeters uit Beveren op plaats 6, Joris Baert uit Temse op plaats 7, Regina Lenaers uit Waasmunster op plaats 8 en Robby Van Der Stockt uit Hamme op plaats 10. 

Over het programma werd bij de voorstelling van de kandidaten niet veel prijsgegeven: "We willen de burger een provincie Oost-Vlaanderen aanbieden die bezig is met die burger en niet met zichzelf.", klinkt het. (mb)

 

Lees ook:

Bomen ter compensatie voor verkiezingsdrukwerk

SINT-NIKLAAS. Groen Sint-Niklaas heeft een actie gehouden waarmee het de impact op het milieu van verkiezingsdrukwerk wil compenseren. Verenigingen en inwoners van Sint-Niklaas konden gratis...

CD&V Sint-Niklaas kiest voor nieuwelingen

SINT-NIKLAAS.  Zo’n 94 procent van de leden van CD&V Sint-Niklaas heeft de lijst goedgekeurd waarmee de partij in oktober naar de gemeenteraadsverkiezingen trekt. Met maar liefst 13 jongeren op de...