Bazel maakt zich klaar voor elfde editie van Bazel Parkt

BAZEL.  Bazel maakt zich klaar voor de elfde editie van Bazel Parkt. Vorig jaar trok het evenement nog ruim 4000 bezoekers. Het programma voor zaterdag 25 augustus ziet opnieuw veelbelovend uit. Vanaf 14 uur is er in het Bazelse kasteelpark heel wat straattheater te zien. Het Franse Cirque Hirsute brengt op een groot draaiend rad de voorstelling ‘Les Butors’. Verder is onder meer Teatro Pavana van de partij. Vorig jaar brachten ze een act met struisvogels. Dit jaar zullen ze levensechte giraffen in het kasteelpark laten rond paraderen. Een zinderende vuuract sluit het straattheaterfestival af. 

Vanaf 18.30 maakt het straattheater plaats voor concerten met de Prince-tributeband Minneapolis, The Skadillacs, Mischief!, Rock Au Vin en een Amy Winehouse tribute band.  

Bazel Parkt vindt plaats op zaterdag 25 augustus van 14.00 uur tot 02.00 uur in het park van Kasteel Wissekerke aan het Koningin Astridplein. De toegangsprijs bedraagt 2 euro.  Kinderen, jonger dan 12 jaar mogen gratis binnen. (mb)

info: bazelparkt.be

 

Lees ook:

Jubileumeditie voor Bazel Parkt

BAZEL. Wat in 2008 begon als een zomers, gezellig evenement, is uitgegroeid tot een jaarlijkse afspraak in het kasteelpark Wissekerke. Voor deze tiende edite pakt de organisatie uit met een...