Vier klimaattochten langs Schelde en Durme

REGIO. Op zondag 2 september organiseert het Regionaal Landschap Schelde-Durme 4 gegidste klimaattochten door Hamme, Waasmunster, Temse, Bornem en Dendermonde. Om 14 uur starten aan de Notelaer in Bornem een fiets- en wandeltocht. Om 15 uur start een fietstocht aan het infopunt Driegoten in Hamme en een wandeling aan het kerkje van Vlassenbroek in Dendermonde. De fietstochten duren 2,5 tot 3 uur, de wandelingen 2 uur.  Deelnemen kan gratis maar inschrijven is verplicht. Inschrijven kan tot en met 30 augustus via  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld hierbij naam, telefoonnummer, de tocht naar keuze en het aantal deelnemers.

Langsheen de Schelde worden op zondag 2 september op 11 locaties nieuwe picknickplekken ingehuldigd met een muziek tussen 14 en 17 uur. Wie zo’n opening wil meepikken tijdens een wandeling of fietstocht kan een inspiratie opdoen op rlsd.be/feest-op-2-september/7783. (mb)

 

Lees ook:

Inspraakmoment voor trage wegen in Zwijndrecht

ZWIJNDRECHT. Het gemeentebestuur van Zwijndrecht, Regionaal Landschap Schelde-Durme en de Provincie Antwerpen willen het trage wegennetwerk van Zwijndrecht herwaarderen. Na een inventarisronde is...