Grootste Rituals-shop geopend in Waasland Shopping Center

SINT-NIKLAAS. De Rituals-winkel in het Waasland Shopping Center is voor de tweede keer verhuisd naar een groter pand. Het merk heeft het voormalige JBC-pand omgetoverd tot een oase van rust. Met 186 vierkante meter is de winkel is de grootste Rituals winkel in ons land. Met een boom als blikvanger wil Rituals meer zijn dan een ‘normale’ winkel met een uitgebreid gamma aan verzorgingsproducten voor lichaam en huis en soulwear. In de oase van rust staat de productbeleving van de klant centraal. Dit doen ze door een kopje Rituals thee aan te bieden als klanten de winkel binnen lopen zodat ze tot rust kunnen komen en het geven van handmassages om de producten echt te laten ervaren. 

"We zijn bijzonder opgetogen dat we ook nu weer de kans kunnen bieden aan een aanwezige huurder om hun uitbating verder te optimaliseren binnen ons shopping center. Er was zeer vlug overeenstemming tussen beide partijen om dit fantastische concept verder uit te rollen", verklaart shopping manager Toon De Meester. (mb)

 

Lees ook:

BURGER KING® zoekt 50 medewerkers in Sint-Niklaas

SINT-NIKLAAS. In juni opent Burger King een nieuwe vestiging in het Waasland Shopping Center op de plaats waar tot voor kort een Quickrestaurant was gevestigd. Het wordt de 23ste vestiging in ons...