BURGER KING® zoekt 50 medewerkers in Sint-Niklaas

SINT-NIKLAAS. In juni opent Burger King een nieuwe vestiging in het Waasland Shopping Center op de plaats waar tot voor kort een Quickrestaurant was gevestigd. Het wordt de 23ste vestiging in ons land. Het bedrijf heeft nog een 50-tal vacatures open staan, zowel voor studenten als voor vast crewleden. 

"We zijn op zoek naar toffe, gemotiveerde collega’s die aan de kassa’s of in de keuken hun beste beentje kunnen voorzetten.Teamleiders, kassamedewerkers, keuken- en zaalpersoneel, studenten: al deze profielen zijn interessant voor ons. We hechten daarnaast ook veel belang aan opleidingen en doorgroeimogelijkheden dus ik zou iedereen die op zoek is naar een boeiende job in de horeca aanraden om zich kandidaat te stellen!", aldus Ronny Vanhauwaert, de franchisenemer die de BURGER KING® Sint-Niklaas zal leiden.

Burger King belooft elke medewerker eerst te zullen opleiding vooraleer ze aan de slag gaan. Ook de Quick-medewerkers die de overstap zullen maken, zullen een training krijgen. De trainingen voor nieuwe medewerkers gaan door op de werkvloer in verschillende andere restaurants in de regio. 

Kandidaten die geïnteresseerd zijn in een van deze jobs kunnen hun cv en motivatiebrief naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. sturen. (mb)

 

Lees ook:

Synergie Sint-Niklaas verhuist naar Stationsplein

SINT-NIKLAAS.  Het kantoor  Synergie Sint-Niklaas Interim verhuist binnenkort van de Parklaan naar een gloednieuw gebouw op het Stationsplein. Daardoor wordt het kantoor beter bereikbaar, zowel te...

Bedrijven zoeken technisch talent op jobbeurs

SINT-GILLIS-WAAS. De bedrijven Pima, Metalon, IDW en Real organiseren vrijdag 7 juni een jobbeurs. Daarmee willen ze zich enerzijds als werkgever op de kaart en zetten anders nieuwe technische...