BURGER KING® zoekt 50 medewerkers in Sint-Niklaas

SINT-NIKLAAS. In juni opent Burger King een nieuwe vestiging in het Waasland Shopping Center op de plaats waar tot voor kort een Quickrestaurant was gevestigd. Het wordt de 23ste vestiging in ons land. Het bedrijf heeft nog een 50-tal vacatures open staan, zowel voor studenten als voor vast crewleden. 

"We zijn op zoek naar toffe, gemotiveerde collega’s die aan de kassa’s of in de keuken hun beste beentje kunnen voorzetten.Teamleiders, kassamedewerkers, keuken- en zaalpersoneel, studenten: al deze profielen zijn interessant voor ons. We hechten daarnaast ook veel belang aan opleidingen en doorgroeimogelijkheden dus ik zou iedereen die op zoek is naar een boeiende job in de horeca aanraden om zich kandidaat te stellen!", aldus Ronny Vanhauwaert, de franchisenemer die de BURGER KING® Sint-Niklaas zal leiden.

Burger King belooft elke medewerker eerst te zullen opleiding vooraleer ze aan de slag gaan. Ook de Quick-medewerkers die de overstap zullen maken, zullen een training krijgen. De trainingen voor nieuwe medewerkers gaan door op de werkvloer in verschillende andere restaurants in de regio. 

Kandidaten die geïnteresseerd zijn in een van deze jobs kunnen hun cv en motivatiebrief naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. sturen. (mb)

 

Lees ook:

Jobdag met meer dan 250 open vacatures bij Defensie

BURCHT. Defensie zal in 2019 maar liefst 2.035 militairen aanwerven. Meer dan 250 van de open vacatures zijn bestemd voor de vijf actieve kazernes in de provincie Antwerpen, waaronder de kazerne van het...