Beveren reikt Award voor Beverse Economische Ambassadeurs uit

BEVEREN.  In Beveren zijn de eerste awards voor Beverse Economische Ambassadeurs, kortweg BEA’s uitgereikt. Daarmee haalt de gemeente een oud initiatief van onder het stof want reeds in 2009  organiseerde de gemeente Beveren een officiële huldiging van diverse Beverse ondernemers die zich door hun gedrevenheid, creativiteit of zakelijk talent lieten opmerken. 

Bij de uitreiking van de BEA’s noemde schepen voor lokale economie Filip Kegels Beveren en bij uitbreiding het Waasland een sterke economische regio die de motor van Vlaanderen vormt. Meteen daarna volgde het voornemen om jaarlijks BEA’s uit te reiken. 

Er werden vijf BEA’s uitgereikt aan het collectief ‘Bier Verenigt’ als opmerkelijke starters, het Virtual reality-bedrijf Yondr als jonge innovators, Tim Van der Valk, zaakvoerder Van der Valk Hotel Beveren als horecabedrijf van het jaar, Thuisverplegingsteam Polet als ‘thuiszorgorganisatie van het jaar’ (nominatie uitgereikt door ‘ZorgAnders’) en Angelique Van Ombergen uit Vrasene als meest beloftevolle wetenschapper. (mb)

 

 

Lees ook:

Fertikal grijpt nipt naast Leeuw van de Export 2020

BEVEREN. Het Beverse bedrijf Fertikal heeft z’n nominatie voor de  Leeuw van de Export niet kunnen verzilveren. Met drie prijs bekroont Flanders Invest & Trade (FIT) al 19 jaar jaarlijks aan Vlaamse...

Niko wint twee Henry van de Velde Awards

SINT-NIKLAAS. Familiebedrijf Niko uit Sint-Niklaas, Belgische marktleider in de productie van elektrisch installatiemateriaal en huisautomatisering, heeft maar liefst twee Henry van de Velde Awards...