Plus Home Services Lokeren verzamelt speelgoed voor Hagewinde

LOKEREN. De eerste inzamelactie van speelgoed door dienstenchequekantoor Plus Home Services Lokeren is een succes. Het dienstenkantoor zamelde de voorbije weken speelgoed in voor MFC De Hagewinde, een centrum dat kinderen en jongeren met problemen begeleidt. 

Kantoorverantwoordelijke Isabelle Van Overtvelt zegt verrast te zijn door de golf van solidariteit die de actie teweegbracht. “We hebben veel bruikbaar materiaal gekregen.  Veel mensen schonken knuffels, poppen, gezelschapspellen, auto’s, lego, zelfs kinderfietsen.” “Het was de eerste keer dat we een actie voor het goede doel organiseerden. We gaan dit in de toekomst zeker nog herhalen.”, laat Nathalie Gorgon, klantenbeheerder bij Plus Home Services, weten. 

De Hagewinde is blij met de actie en zal er voor zorgen dat het ingezamelde speelgoed bij de gepaste leefgroep terecht zal komen. (mb, foto ©Plus Home Services: vlnr:  Isabelle Van Overtvelt en Nathalie Gorgon)

 

 

Lees ook:

Speelkasten geven speelgoed een tweede leven

SINT-NIKLAAS. Wie ongebruikt speelgoed wil wegschenken kan terecht bij drie speelgoedkasten in de Gazometerwijk, op het speelplein aan de Pater Segersstraat en aan het gemeentehuis in...

Spelpakketten voor kinderen uit kwetsbare gezinnen

STEKENE. 37 Kwetsbare gezinnen met samen 82 kinderen krijgen van de gemeente Stekene een spelpakket. Dat speelpakket is op maat van het gezin en op leeftijd van de kinderen samengesteld. Elk pakket...