Kunstwerken met mondmaskers in Lokerse straatbeeld

LOKEREN. Sinds deze week duiken in de straten van Lokeren posters op met portretten waarbij mondmaskers worden gedragen. Het zijn zelfportretten van verschillende leerlingen uit de Lokerse Kunstacademie. De leerlingen willen hiermee iedereen op een creatieve manier motiveren om een mondmasker te dragen. 

Om deze positieve en creatieve boodschap zo veel mogelijk te verspreiden, roept de Kunstacademie elke Lokeraar op om ook een zelfportret te maken en uit te hangen. Op de website lokeren.be/delokersemaskerade staat een stap-voor-stap instructie voor de niet-geoefende tekenaar. Persoonlijke mondmaskerkunstwerk delen op de sociale media kan met gebruik van de hashtag #delokersemaskerade of mail een foto naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. (mb)

 

Lees ook:

Temse neemt bijkomende coronamaatregelen

TEMSE. Na recente coronabesmettingen heeft Temse exta maatregelen genomen om het coronavirus in te dijken. Zo zijn alle kermissen en de daaraan verbonden activiteiten geannuleerd.

Extra maatregelen om coronavirus in te dijken

REGIO. Sinds deze week kunnen steden en gemeenten extra lokale maatregelen nemen om het coronavirus in te dijken.  Zo zijn in Beveren deelnemers aan activiteiten verplicht zich vooraf in te schrijven en geldt...

MIWA verplicht mondmaskers

SINT-NIKLAAS. Afvalintercommunale MIWA vanaf vandaag het dragen van mondmaskers op haar recyclageparken in Sint-Niklaas, Nieuwkerken, Temse, Waasmunster, Stekene en Sint-Gillis-Waas. De verplichting gold al...