Cupcakes voor woonzorgcentra

KRUIBEKE. PVDA Kruibeke heeft cupcakes gebakken voor het zorgpersoneel en bewoners van woonzorgcentrum Poldervliet. Met de actie wil PVDA het personeel en de bewoners een hart onder de riem steken in deze moeilijke tijden. 

Vorige week bakte PVDA al 200 cupcakes voor woonzorgcentrum Wissekeke dat in december te maken kreeg met een coronauitbraak. "Een geëmotioneerde directrice nam het present  in ontvangst en vertelde dat er opnieuw personeelsleden besmet waren. Het leger werd ingezet om te helpen, om het uitgevallen personeel te vervangen. Maar ook de familieleden melden dat er een overlijden is, blijft haar zeer zwaar vallen. Ze hoopt op een stabilisatie de volgende dagen. Wij hebben hun veel sterkte gewenst en ze waren ons zeer dankbaar voor het lief gebaar.", zegt Lydia Bruggeman van PVDA Temse-Kruibeke. "PVDA Kruibeke hoopt op een beter nieuw jaar voor hun allemaal maar tevens voor meer respect voor de zorgverleners die altijd in de voorlinie staan." (mb)

 

Lees ook:

PVDA wil meer verkeersveiligheid 

SINT-NIKLAAS. PVDA Sint-Niklaas wil vandaag op de bijzondere algemene commissie rond verkeersveiligheid een aantal voorstellen lanceren voor het verbeteren van de verkeersveiligheid in de stad stad....