Vrijdag vaccinaties voor Qvax-geregistreerden

LOKEREN/MOERBEKE/WAASMUNSTER. Het vaccinatiecentrum van Lokeren roept inwoners van Lokeren, Moerbeke of Waasmunster die nog niet gevaccineerd zijn of een uitnodiging tot vaccinatie hebben gekregen op om zich te registreren op Qvax.be. Dat zou het vaccinatieverloop kunnen versnellen. Wie geregistreerd is, kan op vrijdag 16 juli gevaccineerd worden. Daarvoor zijn er extra spuiten voorzien, naast die voor het normale uitnodigingscircuit. 

De volgorde van uitnodiging via QVax is dezelfde als die via de uitnodigingen per brief van de Vlaamse overheid. Eerst worden de eerstekansers uitgenodigd, waarbij voorrang wordt gegeven aan  risicopatiënten. Dan worden de leeftijdsgroepen van oud naar jong afgewerkt en daarna is het aan de tweedekansers.

Registeren op Qvax kan via de website qvax.be en volg daar de aangegeven stappen. De volgende stap is dat je mogelijk binnenkort een uitnodiging per mail of sms krijgt voor een coronavaccinatie. (mb)

 

Lees ook:

Weekupdate covid-cijfers AZ Nikolaas & AZ Lokeren

SINT-NIKLAAS/LOKEREN. De ziekenhuis groep AZ Nikolaas-AZ Lokeren heeft de covid-cijfers van deze week bekend gemaakt. Maandag waren er 6 covid-patiënten opgenomen, dinsdag 9 waarvan er 6 op...

Meer ziekenhuisopnames door covid

SINT-NIKLAAS/LOKEREN.  Deze week is er een lichte stijging in het aantal patiënten met covid-19 in AZ Nikolaas en AZ Lokeren. Dat blijkt uit de weekcijfers. Maandag en dinsdag waren er 6 personen met...