Dagelijkse kuisbeurt en snelheidsbeperking voor Broekstraat in Beveren

BEVEREN. Elia gaat voortaan de Broekstraat in Beveren elke werkdagavond reinigen. Daarnaast duidt de gemeente Beveren de Broekstraat nu aan als werfzone met een tijdelijke snelheidsbeperking van 30 km per uur. De maatregelen komen er nadat er de voorbije weekend enkele ongevallen gebeurden door het glibberige wegdek in de buurt van de werken van Elia. 

Elia legt in de bermen naast de polderbanen een ondergrondse hoogspanningsleiding. Die moet voldoende capaciteit garanderen wanneer Elia binnenkort de luchtleiding vernieuwt. Bij de werken en door passerend landbouwverkeer verkeer was er grond van de berm en omliggende gronden op het wegdek terecht gekomen. Gecombineerd met het regenweer zorgde dat voor een glad wegdek. 

Met de genomen maatregelen moet de Broekstraat een stuk veiliger maken. De gemeente Beveren adviseert om in de buurt van de werken extra voorzichtig te zijn of om een andere route te nemen zolang de werken duren. (mb)

 

Lees ook:

Nieuwe fase in werken N70 in Melsele

BEVEREN. De werken aan de N70 in Melsele zijn een nieuwe fase in gegaan. Gisteren zijn de werken gestart aan het stuk vanaf de Sint-Elisabethstraat tot net voorbij het kruispunt met de Spoorweglaan. Omdat de weg...