Bekende Vlamingen wensten studenten Sint-Carolus succes met de examens

SINT-NIKLAAS. Met de paasvakantie in aantocht, moeten heel wat jongeren eerst nog examens afleggen. De leerkrachten van het tweede jaar A van Sint-Carolus uit Sint-Niklaas hadden nog een laatste uitdaging: "zorg voor een filmpje waarin een bekende Vlaming jullie succes wenst voor de examens". 

De leerlingen zijn met glans geslaagd voor deze opdracht met succeswensen van 30 bekende Vlamingen, waaronder Dina Tersago, Conner Rousseau en Begijn Le Bleu.  Een montage van de filmpjes is te zien op de facebookpagina van Sint-Carolus. (mb)

info: facebook.com/sintcarolus

 

Lees ook:

Conner Rouseau: de verrassing in The Masked Singer

MEDIA. De Sint-Niklase politicus Conner Rousseau is dé grote verrassing in het vtm-programma The Masked Singer. De verbazing stond bij de speurders op het gezicht te lezen toen hij werd ontmaskerd...

Wie wint The Masked Singer 2022?

MEDIA. Het tv-programma ‘The Masked Singer 2022’ nadert z’n ontknoping. Vanavond om 20.35 uur wordt de grote finale uitgezonden bij VTM. 

Videoboodschappen als motivatie voor vaccinatie

SINT-NIKLAAS. De stad Sint-Niklaas wil met een videocampagne inwoners motiveren om zich te laten vaccineren tegen covid. Achttien Sint-Niklazenaren vertellen in een videoboodschap vanuit het eigen...