Sint-Genesius doet het met drie Jeannen

SINT-NIKLAAS. De Koninklijke Toneelvereniging Sint-Genesius waagt zich voor haar nieuwe productie aan een cabaret-revue-achtige komedie van Serge Elia in een regie van Dirk Meul. De productie ‘3 Jeannen’ gaat over drie vrouwen van middelbare leeftijd die treuren om het overlijden van Jean-Pierre, hun ideale man. De vrouwen bekvechten er op los maar toch groeit er een band.  Naast acteren zullen de acteurs ook zingen en dansen.

Voor deze productie zijn een aantal bekende Franse hits voorzien van een aangepaste Nederlandse tekst. Live begeleidingen aan de piano zorgt voor een extra live-beleving. 

De voorstellingen vinden plaats op 17, 18, 24, en 25 juni om 20 uur en op zondag 26 juni om 15 uur in het Museumtheater in Sint-Niklaas. Tickets zijn verkrijgbaar via sint-genesius.be en via 03 776 58 82 en 03 777 54 11. (mb)

 

 

Lees ook:

6de Theaterfestival Oekedoeleke

SINT-NIKLAAS.  Poppentheater Oekedoeleke organiseert komende kerstvakantie de zesde editie van haar tweejaarlijks poppentheaterfestival in het Museumtheater in Sint-Niklaas.  Oekedoeleke herneemt er...