Dansschool D.I.O.P. koopt voormalig Tybeert-gebouw

LOKEREN. De Lokerse dansschool D.I.O.P. heeft de voormalige feestzalen Tybeert gekocht. Het is een nieuwe stap in de professionalisering van de school en biedt de mogelijkheid om het aanbod danslessen uit te breiden. 

Dansschool D.I.O.P. zal vanaf de zomer 2024 danskampen voor tieners organiseren in haar nieuwe gebouw. Maar er staat nog meer op het programma. Het Tybeert-gebouw was voorheen een feestzaal waar vele festiviteiten en evenementen plaatsvonden. Er is dus veel plaats en op momenten dat er geen dansactiviteiten plaatsvinden, zijn de zalen beschikbaar voor verhuur voor evenementen. In het aparte bargedeelte zal er ook de mogelijkheid zijn om een vergaderlokaal te huren. "Dit nieuwe hoofdstuk markeert een mijlpaal voor Dansschool D.I.O.P. en stelt ons in staat om onze dansgemeenschap te laten groeien en floreren", zegt Bjorn De Vilder, Jeugd- & clubverantwoordelijke van Dansschool D.I.O.P. "We hebben geluisterd naar de vraag van onze leerlingen en de gemeenschap en dit gebouw stelt ons in staat om op een professionele manier aan die vraag te voldoen en ons aanbod te verbreden."

Van dinsdag 21 mei tot en met zondag 26 mei 2024 organiseert de dansschool een feestelijke openingsweek om het gebouw in te wijden. Dat doet het met gratis danslessen en rondleidingen.  Het volledige programma wordt later nog bekend gemaakt via de website dansschooldiop.be. Wie vragen heeft over huur van de feestzaal of vergaderruimtes kan terecht een email sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. (mb)

 

 

Lees ook:

SINT-NIKLAAS. Vorig jaar blikte danscenter Clapaja in haar jaarlijkse dansspektakel nog terug op een halve eeuw Clapaja. Dit jaar blikt de groep vooruit in ‘View’ met nieuwe muziek, nieuwe...