Berichten uit de politiezone Kruibeke-Temse (04-02-2008)

Op zaterdag 2 februari botsen omstreeks 23u50 in de Bazelstraat te Kruibeke twee voertuigen. Eén van de bestuurders, een 40 jarige man uit Kruibeke (J.V.D.), had teveel gedronken. Uit de analyse bleek dat hij 2,84 promille alcohol in zijn bloed had. Zijn rijbewijs werd onmiddellijk ingetrokken voor 15 dagen. Er werd niemand gewond.


Zondagmorgen 3 februari rond 5u40 was er nog een aanrijding in de Bazelstraat te Kruibeke. Beide bestuurders legden een positieve ademtest af. Uit de ademanalyse bleek dat H.P., een 20 jarige man uit Kruibeke, 1,89 promille alcohol  in zijn bloed had. Zijn rijbewijs werd onmiddellijk ingetrokken voor 15 dagen. De andere bestuurder de 23 jarige man V.B. evenens uit Kruibeke, had 0,75 promille alcohol in zijn bloed, en diende zijn rijbewijs voor drie uren af te geven. Ook bij deze aanrijding werd niemand gewond.


Er werd in de nacht van zondag op maandag ingebroken in een winkel in de A. Wauterstraat te Temse in de Zeeman. De kassa werd gestolen en een aantal maaltijdcheques. Het labo kwam ter plaatse voor een sporenonderzoek. (R.D.)