Vakantiebrochure van Temse is al klaar

TEMSE. De vakantiewerkbrochure, samengesteld door de jeugddienst in samenwerking met de werkwinkel, is nu al ter beschikking. In deze vakantiebrochure staat de wetgeving rond vakantiewerk beknopt voorgesteld. Tevens werden alle  bedrijven aangeschreven uit Temse en omgeving met de vraag of ze vakantiewerkers aannemen. De brochure bevat ook een lijst van vacatures.

 

Een tussentijdse nieuwsflash vanuit de jeugddienst meldt waar de vakantiebrochure te verkrijgen is: op de gemeentelijke Jeugddienst, aan het infoloket in AC De Zaat, in JOC De Nartist, de bibliotheek en in de werkwinkel.


Wie graag een exemplaar thuis ontvangt dient de jeugddienst enkel de correcte adresgegevens door te sturen

De info-avond rond speelstraten met Hoe organiseer ik een speelstraat?, kreeg een antwoord op donderdag 8 mei om 20u in JOC De Nartist.


En dan is er nog 'Jeugd Temse in beweging' waarvoor nog kan ingeschreven worden voor de vergeet-je-stembanden-niet-show, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Zondag 11 mei, van 14u tot 17u, speelkaai op de Wilfordkaai van Temse met tal van attracties voor groot én klein: klimmuur, speleobox, paardrodeo, circuspiste, … laat het mooie weer geen excuus zijn! (R.D.)