Tientonner brengt 500 jobs

Image
Met deze jobtourtruck zoekt Randstad kandidaten om 500 jobs in te vullen.
SINT-NIKLAAS. Morgen, vrijdag 9 mei, houdt de Randstad Jobtour 2008 halt aan het Waasland Shopping Center in Sint-Niklaas. Een truck van 35 ton, ingericht als Randstad-kantoor, ontvangt tussen 10 en 19 uur geïnteresseerden in vaste of tijdelijke jobs.

 

Iedere bezoeker wordt er persoonlijk onthaald en door het jobaanbod geloodst. Het gaat om een waaier aan jobs:  tijdelijk, vast, van productiearbeider over verpleegkundige tot management assistant, halftijds, voltijds, jobs als bijverdienste,… Wie een gepaste job vindt, kan meteen een afspraak maken met de Randstad-consultant die verantwoordelijk is voor de job in kwestie voor een gesprek.

 

Met de Randstad Jobtour wil de human resources-dienstverlener en marktleider op de uitzendmarkt aantonen dat het bedrijf dé referentie is in de wereld van werk. De consultants zetten wekelijks meer dan 35.000 mensen aan het werk. Met dit rekruteringsconcept  kan Randstad gedurende zes weken nog een stevige tand bijsteken  om de vraag naar en het aanbod van werk nog dichter bij elkaar te brengen.

 

De Randstad Jobtour heeft zijn sporen al verdiend in Frakrijk, Spanje en Duitsland, waar deze campagne al aan zijn tweede editie toe is. "De Randstad Jobtour mocht ook in België niet ontbreken. Wekelijks gaan er al meer dan 35.000 mensen via onze bemiddeling aan de slag. De Randstad Jobtour stelt ons in staat gedurende zes weken naar een hogere versnelling schakelen om in heel België de waaier aan jobs bij Randstad aan de man of vrouw te brengen. Sint-Niklaas mocht uiteraard niet aan het traject ontbreken.", zegt Elin De Vits van Randstad.

 

Geïnteresseerden zijn morgen van harte welkom op de parking van het Waasland Shopping Center in Sint-Niklaas van 10.00 tot 19.00 uur. (mb)