Berichten uit de politiezone Sint-Gillis-Waas - Stekene (13-05-2008)

SINT-GILLIS-WAAS. In de Hoogstraat vond vrijdagochtend 9 mei omstreeks 8u48 een ongeval tussen een fietser en een personenwagen plaats. De fietser werd zwaargewond overgebracht naar het ziekenhuis.

 

's Avonds rond 21u30 reed in de Heidestraat een bestuurder tegen een geparkeerd voertuig. De bestuurder werd lichtgewond overgebracht naar het ziekenhuis. Op last van het parket werd zijn rijbewijs ingetrokken voor vijftien dagen.

 

Op zaterdag 10 mei botsten rond het middag twee personenwagens tegen elkaar in de Reepstraat. Eén bestuurder werd lichtgewond.

 

Op zondag 11 mei gebeurde rond 17u20 in de Reinakker een ongeval waarbij twee personenwagens en een motorfiets betrokken waren. De motorrijder werd levensgevaarlijk gewond overgebracht naar het ziekenhuis. Zijn toestand is stabiel.

 

Later op de avond, rond 20u22, kwam in de Groenendijkstraat een bestuurder tegen een verlichtingspaal terecht. De bestuurder blies bij een ademtest positief.

 

Gisteren, pinkstermaandag 12 mei, vond in de Wijnstraat te Sint-Gillis-Waas een ongeval tussen een tractor en een fietser plaats. De fietser overleed aan zijn verwondingen.

 

STEKENE. Vrijdagochtend heeft een persoon in een winkel in de Regentiestraat heeft een persoon materiaal meegenomen zonder langs de kassa te passeren.

 

Vrijdagmiddag vond rond 13u47 een spiegel tegen spiegel aanrijding plaats in de Voorhout. Eén bestuurder pleegde vluchtmisdrijf. (mb)