Berichten uit de politezone Kruibeke - Temse (13-05-2008)

Er werd tijdens het Pinksterweekend in enkele voertuigen ingebroken. Uit een voertuig dat stond geparkeerd in de Kasteeldreef werd de rechterportier opengebroken, een gsm, gps, radio en geld werden hieruit gestolen. Op de parking in de Schoolstraat werd er ingebroken in 2 bestelwagens. Op de parking in de Oeverstraat werd een ruit ingeslagen en radio werd gestolen.

 

In de nacht van maandag op dinsdag omstreeks 4u werd er gepoogd om in te breken in een winkel in de Oeverstraat te Temse. De deur werd geforceerd mar daardoor ging het alarm af en is de bewoner wakker geworden. Hij heeft de daders zien vluchten.

 

Er werd ingebroken in een woning in de Veldstraat te Temse. Alle kamers werden doorzocht. Er werden juwelen en vazen gestolen.

 

In een woning in de Luiseekstraat te Temse waren ze aan het inbreken toen een buurman dit opmerkte. Er werd een gat in de omheining gemaakt. Er werd gepoogd om via de keukendeur binnen te geraken. Er werd eveneens een klein raampje vernield. Er werd niets uit de woning gestolen.

 

In de Lamperstraat te Bazel werd er ingebroken in een winkel. De voordeur werd geforceerd. Uit de kassa werd er geld gestolen.(R.D.)