Na poetsactie foto's zoeken in Beveren

Image
Wie zaterdag ging winkelen in Beveren keerde met gepoetste schoenen terug naar huis.
BEVEREN. Afgelopen zaterdag 10 mei was het een zonnige dag in Beveren. Dat betekende veel volk in de winkelstraten waar bezoekers verrast waren dat ze werden opgewacht door piccolo’s en een clown die hun schoenen gratis poetsten. Dit was een initiatief van de handelaars omdat de Vrasenestraat er door de werken vrij stoffering bij lag.

 

De Bever was ook van de partij. Hij deelde aan de klanten alles-in-een schoenpoetssponsjes uit. Deze kunnen tijdens de werken nog van pas komen. De werken vorderen vlot, want één helft van de straat is bijna vernieuwd.


De handelaars blijven tijdens de werken creatief bezig want vanaf 15 mei start een fotowedstrijd in het centrum van Beveren met als thema het centrum vroeger en nu. Tien foto’s zijn in verschillende etalages te bezichtigen. Ze werden getrokken over verschillende jaren heen. Het is aan de bezoekers om op het deelnemingsformulier in te vullen bij welk jaar elke foto hoort. De fotowedstrijd duurt tot 22 juni en deelnemingsformulieren zijn te verkrijgen bij alle handelaars. Bij deze wedstrijd hoort een schiftingsvraag. 4 winnaars kunnen elk 250 euro winnen! (mb)