Oost-Vlaanderen solidair: Deurle, mooiste dorp van Vlaanderen

PROVINCIE/KRUIBEKE. Bazel scoorde met 6.357 stemmen onvoldoende om door te stoten naar de finale. Niet toerisme Waasalnd trekt nu de kaart van de Oost-Vlaamse nominatie, ook het provinciebestuur twijfelt er niet aan dat Deurle het 'Moosite Dorp van Vlaanderen' is.

 

Maar als het ook officieel de titel wil krijgen die het verdient, dan heeft het daarvoor zoveel mogelijk stemmen nodig.  Daarom slaan het provinciebestuur Oost-Vlaanderen, Toerisme Oost-Vlaanderen en de gemeente Sint-Martens-Latem de handen in elkaar om zoveel mogelijk stemmen te verzamelen voor Deurle.
 

Maar ook Kruibeke en Sint-Laureins die het dus niet haalden willen solidair zijn en gaan maandag 26 mei om 10u een solidariteitsovereenkomst ondertekenen.


Gouverneur André Denys, gedeputeerde Eddy Couckuyt, voorzitter Toerisme Oost-Vlaanderen en Freddy Vanmassenhove, burgemeester van Sint-Martens-Latem zullen die solidariteitsovereenkomst ondertekenen. Ook de burgemeester Denert van Kruibeke en de burgemeester van Sint-Laureins, de 2 Oost-Vlaamse gemeenten die het niet haalden, zullen deze overeenkomst mee ondertekenen. De ondertekening vindt plaats in D'Ouwe Hoeve, Dorpsstraat 48, 9831 Deurle (Sint-Martens-Latem).

 

Oost-Vlaanderen is dus solidair en roept iedereen op om voor Deurle te stemmen!  En om alvast het goede voorbeeld te geven, zullen alle aanwezigen na de ondertekening van de overeenkomst ook zelf een sms voor Deurle sturen.(R.D.)

 

 

Lees ook:

KRUIBEKE. Het schepencollege van Kruibeke maakt echt werk om deelgemeente bazel aan te prijzen als 'mooiste dorp van Vlaanderen'. Nu al is Bazel één van de 15 mooiste dorpen...

kasteel Wissekerke in BazelBAZEL. Je kan in Bazel geen voet meer verzetten of er is wel iets dat de aandacht trekt op 'Het mooiste dorp van Vlaanderen'. Spandoeken, affiches, strooibriefjes....

de ingang van het kasteel Wissekerke en rechts de EenhoornBAZEL. Het liefelijke dorpje van de gemeente Kruibeke blijft wel Bazel. Het Eén-programma 'Vlaanderen Vakantieland'...