Berichten uit de politiezone Sint-Gillis-Waas - Stekene (26-05-2008)

SINT-GILLIS-WAAS. Woensdagavond, 21 mei, hebben onbekenden in de Trompwegel twee banden van een voertuig stuk gestoken.

 

STEKENE. Vrijdagavond verloor een bestuurder in de Brugse Heirweg de controle over zijn stuur en kwam tegen een gevel terecht. De bestuurder en de passagier zaten gekneld. Beiden werden gewond overgebracht naar het ziekenhuis.

 

Vrijdagavond betrapte de politie in Nieuwdorp kort voor middernacht een bestuurder die reed onder invloed van alcohol. De bestuurder blies positief bij een ademtest. Zijn rijbewijs is voor vijftien dagen ingetrokken.

 

In de nacht van zaterdag op zondag betrapte de politie in de Dorpsstraat een bestuurder op het rijden onderinvloed. De bestuurder blies positief bij een ademtest. Zijn rijbewijs is voor vijftien dagen ingetrokken.

 

In de Bettestraat verloor een bestuurder de controle over zijn stuur en kwam tegen verkeerssignalisatie terecht. De bestuurder bleek te rijden onder invloed van alcohol. Op last van het parket werd zijn rijbewijs ingetrokken voor vijftien dagen.

 

Zondagavond betrapte de politie in de Polenlaan een bestuurder op het rijden onder invloed. Bij een ademtest blies de bestuurder positief. Zijn rijbewijs is voor vijftien dagen ingetrokken. (mb)