Detectives in Hamse Bibliotheek.

HAMME . De bibliotheek is er klaar voor om woensdag 25 juni het murder mystery-rollenspel te realiseren. Wegens het enthousiasme dat er vorig jaar voor dit evenement was, werd een nieuw en verbeterd spelconcept uitgedokterd. Er kwamen de afgelopen weken wel 20 inschrijvingen binnen van thriller-fans die wilden deelnemen. Woensdag vanaf 20u verwelkomen ze de amateur-detectives in de bib voor de tweede editie van het murder mystery-spel, getiteld "Een ellendig einde…".

Tijdens de zomer van 2007 losten bezoekers van de bib een geheimzinnige moord op in het Londen van 1891. Dit jaar keren de speurders terug naar de bib om weer een nieuwe mysterieuze misdaad te onderzoeken.

De bib heeft met "Een ellendig einde",een nieuw en eigentijds scenario geschreven dat de hersens en kennis van spannende boeken zal testen. Maar ditmaal werpen de verdachten zich mee in het spel en zullen de detectives hen grondig ondervragen, bewijsstukken kunnen onderzoeken en verklaringen van getuigen kunnen raadplegen.

Kortom, meer actie, meer mysterie, spannender dan ooit. Deelnemers kunnen individueel spelen of met één partner een ploegje vormen.

De winnende deelnemer of ploeg ontvangt een prachtig boekenpakket en eeuwige roem als Hammes grootste detective.(Rolf Duchamps)