Cafetaria wordt cultuurcafe

Image
de achterzijde van cc Ter Vesten waar het cultuurcafe gevestigd is.
BEVEREN. Na de facelift van cultuurcentrum Ter Vesten en de opening van de nieuwe bibliotheek wordt momenteel de cafétaria onder handen genomen. Dat is meteen ook het sluitstuk van grootste verbouwingswerken aan het Beverse cultuurcomplex.

 

De cafétaria was dringend aan vernieuwing toe. De verbouwing startte reeds midden juni en zal half september voltooid zijn. Dat betekent dat het cultuurcafé, want zo wordt de cafétaria voortaan genoemd, gesloten blijft tot het begin van de herfst. Na de verbouwingswerken zal het café gerund worden door de nieuwe uitbater, Geert Van Geert uit Melsele.

 

De verbouwingswerken aan het cultuurcafé kosten €148.000, btw niet meegerekend. De plannen werden getekend door B2 Project uit Haasdonk en uitgevoerd door Karoo Interjeurs uit Berlaar. (mb)

 

Lees ook:

BEVEREN. Omdat de huidige concessie voor het Cultuurcafé bijna afloopt, start de gemeente Beveren de procedure om een nieuwe uitbater te vinden. De nieuwe concessie gaat in op 16 september 2023,...

BEVEREN. Het gemeentebestuur kijkt momenteel uit naar een concessiehouder voor het cultuurcafé Ter vesten.Een uitbater voor een zaak die wel eens een grote toekomst kan tegemoet gaan nu ook...