Muziektoppers zoekt publiek

Image
Wie wil, kan gratis de tv-opnames van 'Muziektoppers in Bobbejaanland' bijwonen.
BEVEREN. Muziektoppers, het muziekprogramma van Sammy Van den Bergh dat uitgezonden wordt door S Televisie, zoekt publiek voor de opnamedagen van 21 juni en 5 juli. Die dagen slaat het muziekprogramma z’n tenten op in pretpark Bobbejaanland. Wie een ticket heeft van het park, kan gratis de opnames van het programma bijwonen. Maar ook wie het park niet bezoekt, kan de tv-opnames bijwonen.

Op die twee dagen wordt maar liefst vier afleveringen van Muziektoppers opgenomen in de sfeer van cowboys en indianen. De lijst van optredende artiesten ziet er leuk uit: Niels Destadsbader, Jackobond, The Sunsets, Tony Cabana,  The Exclusive Strings,  Davy Gilles,  Pat Krimson, Guillaume Devos, Wendy Van Wanten, Copycat (Patrick Aucheyn), Alain Des et ses Claudettes, Gene Thomas en Agnes Carlsson. Muziektoppers geeft elke aflevering nieuw talent een kans: Sander De Roo, Nite Spirit, Heart & Soul,Jana De Valck en telkens de winnaar van de wedstrijd.

De repetities starten op 21 juni en 5 juni telkens om 10 uur op het evenementenplein, bereikbaar via ingang C. Een gratis plaats reserveren kan via een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of een telefoontje naar +32 (0) 499 43 52 63. (mb)

 

Lees ook:

Sammy Van den Bergh krijgt op het scherm een fijn muziek programma.BEVEREN/WAASLAND. Er komt weldra een nieuw showbizzprogramma dat zal geplaatst worden naast het succesvolle 'Tien om te...