Inetum neemt Unifii over en wordt een wereldwijde ServiceNow Elite Partner

BELGIË.  Informaticabedrijf Inetum heeft bekend gemaakt dat het Unifii overneemt. Unifii is een onafhankelijke Elite-partner van ServiceNow in het Verenigd Koninkrijk en Ierland. Met de overname wil Inetum haar aanwezigheid in beide landen vergroten en tegelijk een toonaangevende Europese partner voor ServiceNow te worden. 

Unifii ondersteunt bedrijven bij digitale transformatieproces en optimaliseert  bedrijfsworkflows. Dankzij de overname heeft Inetum ongeveer 500 ServiceNow-experts in Europa en meer dan 2000 certificeringen. De groep biedt een volledig aanbod aan diensten en bedrijfstransformatie-oplossingen aan op het ServiceNow-platform met operationele vaardigheden die een breed geografisch bereik hebben gaande van het Verenigd Koninkrijk en Ierland naar Oost-Europa, Spanje, Portugal, Frankrijk, België, Zwitserland en Luxemburg. "Deze overname is een belangrijke stap in de groeistrategie van Inetum", aldus Jacques Pommeraud, CEO van Inetum Group, "We zijn verheugd om Unifii over te nemen. Dit ligt volledig in lijn met Inetums strategie om de nummer 1 ServiceNow-partner in Europa te worden en ons vermogen om aan de groeiende noden van onze klanten te voldoen."

Inetum is een bedrijf voor digitale diensten en oplossingen. De Groep is aanwezig in meer dan 27 landen, telt bijna 28.000 medewerkers en realiseerde in 2022 een omzet van 2,4 miljard euro. In een context waarin behoeften en toepassingen voortdurend opnieuw worden uitgevonden, ondersteunt de Inetum Groep bedrijven en overheden bij hun digitale transformatie door hen een unieke combinatie van nabijheid, sectorspecifieke organisatie en innovatieve oplossingen te bieden. In België heeft Inetum Realdolmen opgeslorpt en heeft het kantoren in Huizingen, Kontich, Gent en Leuven. (mb,foto: Jacques Pommeraud, © Inetum)