Mama zoekt een lief (10 - Slot)

Gedurende 10 weken zond VT4 elke woensdagavond het programma 'Mama zoekt een lief' uit. Hierin gingen alleenstaande moeders op zoek naar een nieuw lief. De enige Wase kandidaat, Geert Vandrom, bleef tot het einde in het programma. Vraag die op ieders lippen brandt: "Hoe loopt het af tussen hem en Linda?" We hopen in deze laatste aflevering in onze reeks een antwoord te krijgen op die vraag.

 

Ongeveer een maand na de apotheose waren we opnieuw op de afspraak.  Dit keer ging het om een opvolgingsaflevering. Veel valt er eigenlijk niet over te vertellen. Ze kwamen een uurtje interviewen in 't Karveel en daarmee was de kous af.


Marc en Sarah waren goede vrienden, Vera en Tom ook en zo was het ook tussen mij en Linda.
Het enige koppel was Ludovine en de cameraman.
 
Na de opnames keerden we terug in het echte leven en dat bleek niet zo makkelijk te zijn.  Linda en ik spraken regelmatig met elkaar af en hadden een mooie vriendschap opgebouwd.  Het echte leven is dan ook in geen enkel opzicht te vergelijken met de surreële wereld van de tv.  We werden beiden geconfronteerd met het werk dat was blijven liggen tijdens de opnames.  En het was daarbij voor beiden, door allerlei omstandigheden, ook een zeer drukke periode.
 
Als besluit kan ik stellen dat het over de hele lijn een prachtige ervaring was en dat ik heel wat boeiende mensen heb leren kennen.  Mensen die ik zeker nog zal ontmoeten.  En er blijft voor altijd een mooie herinnering aan een mooi verhaal, waar ik nooit had van durven dromen.
 
Dit was het dan, een periode in mijn leven is hierbij alweer afgesloten, op naar nieuwe avonturen.
En wie weet, beste lezer/kijker, komen we elkaar wel eens tegen in het echte leven ;-)
 
Dank aan iedereen die onze avonturen, op welke wijze dan ook, gevolgd heeft.
 
Carpe diem!
 
Groetjes,
 
Geert