Biljarttornooi Band reeks 32-49 gaat van start

BEVEREN. Dinsdag 24 maart start in het lokaal van Kon Gildevrienden in het Gildenhuis Beveren de voorronde van het Tornooi band reeks 32-48 in de Beverse Biljart Federatie. Er nemen 12 biljarters deel met maar liefst zeven van Kon Gildevrienden: Marcel Schelfhout, Nestor Van Meirvenne, Danny Van Vossel, Willy Leemans, Christoph van Vosselen, Georges Maes en Robert Noppe.


Voor BC Sleepbootje Kieldrecht treden aan: Petrus beckers en Jeffery De Witte, voor Kringvrienden: Marc De Bock, voor BC Carambole Corner Kieldrecht Dirk Van Kerckhoven en voor Den Dijk Melsele Alfons De Vogel.

Dinsdagavond 24 maart om 19u30 beginnen de partijen op twee biljarts. Op de eerste spelen:
Marcel Schelfhout(KGV34) tegen Nestor Van Meirvenne (KGV34), Schelfhout tegen Dirk Van Kerckhoven (BCCK45)  en Van Meirvenne tegen Van Kerckhoven.
Op Biljart 2:  Willy Leemans (KGV48) tegen Danny Van Vossel (KGV48), Van Vossel tegen Fons De Vogel (DD43) en Leemans tegen De Vogel.

De volgende ronde wordt gespeeld op maandag 30 maart om 19u30 in het Gildenhuis en dan treden aan: Marcel Schelfhout (KGV34), Georges Maes (KGV32) en Jeffrey De Witte (BC SK89).
Op dinsdag 31 maart wordt er gespeeld in het lokaal van ’t Sleepbootje met: Nestor Van Meirvenne(KGV34), Alfons De Vogel (DD43) en  Petrus Beckers (BCSK35).
Ook in het lokaal Gildenhuis wordt dan gespeeld door: Christoph Van Vosselen (KGV48), Willy Leemans (KGV48) en Dirk Van Kerckhoven (BCCK45)

De andere voorronden volgen nog op woensdag 1 april in ’t Sleepbootje en woensdag 8 april bij Kringvrienden in de Katholieke Kring Beveren.(Rolf Duchamps)