Tornooi band reeks 20 - 25 van start

BEVEREN Op dinsdag 30 maart gaat in het lokaal van BC Corner Kieldrecht het bandtornooi 20-25 in de BBF van start. Er nemen 11 biljarters deel. Zij zitten in volgende wedstrijden:

Op dinsdag 30 maart in lokaal BCCK om 19u30 speelt François Vergult (BC La Rosa20) tegen Frank Bal (Den Dijk20), Roger Pintens (BCCK20) tegen Frank Bal en Roger Pintens nog eens tegen François Vergult.

Op donderdag 1 april om 19u30 krijgen we in het lokaal van BC La Rosa Kieldrecht: Johan Goddaert (BCSK25) tegen Richard Nevelsteen (DD20), Herman Kras (BCLR 20) tegen Richard Nevelsteen en Herman Kras tegen Johan Goddaert.

Op dinsdag 6 april om 19u30 in het lokaal van de Ko. Gildevrienden Beveren: Johan Goddaert tegen Roger Pintens, Marc De Wreede (KGV25) tegen Roger Pintens en Marc De Wreede tegen Johan Goddaert.

Op zaterdag 10 april om 19u in het lokaal van de Kon.Verenigde Biljartvrienden: Chirs Hemelaer (BC Corner20) tegen Stephan De Bock (Kringvrienden20), Frank Bal tegen Stephan de Bock en Frank Bal tegen Chris Hemelaer.

Op zondag 11 april om 19u in lokaal KVBV: Marc De Wreede tegen Marc De Keirsmaecker (BC La Rosa24), Richard Nevelsteen tegen Marc De Keirsmaeker en Richard Nevelsteen tegen Marc De Wreede.
In het lokaal van Kringvrienden om 14u: Stephan De Bock tegen Herman Kras, Eddy Van Leuvenhage (Kringvrienden 20) tegen François Vergult en Eddy Van Leuvenhage tegen Herman Kras.

Op zaterdag 17 april om 19u in het lokaal van BC La Rosa: Chris Hemelaer tegen Eddy Van Leuvenhage, Marc De Keursmaeker tegen Eddy Van Leuvenhage en Marc De Keirsmaeker tegen Chris Hemelaer. (Rolf Duchamps)

 

 

Lees ook:

BURCHT. Vrijdagavond werden de 11 wedstrijden van de 1/8 finale in het 'Kampioenschap van Burcht' kaderend in de 'Gemeentedag' afgewerkt in 4 biljartlokalen.

BURCHT. Was me dat een biljartavond die vrijdag. Op niet minder dan vier locaties werden er matchen gespeeld. En overal heerste een bijzonder aangename en sportieve sfeer. Meteen na afloop van alle...

BURCHT. Maandag- en dinsdagavond werd in café ‘De Wachtzaal’ de biljarttempel van BC Carambol, het ‘Kampioenschap van Burcht’ ingezet. Het was ‘zaaltje...

De deelnemersfiches liggen klaar op de biljarttafel en de trekking voor het biljartkampioenschap kan beginnen. Vlnr: Bernard Gommers, Fred Van Nieuwenhove, Gilbert De Vriendt, Gaston Verdeyen en...

Jef Maes die in oktober 95 jaar wordt, staat als biljarter paraat in het Kampioenschap van Burcht.BURCHT. Jef Maes uit Zwijndrecht wordt in oktober 95 jaar maar dat belet niet dat hij maandag van...

BURCHT. In het kader van de sportwedstrijden 'Gemeentedag' organiseert Biljartclub Carambol in Burcht een groot biljartkampioenschap 'vrijspel'. Het start op vrijdag 29 augustus...