Nieuwe cursus Start to swim

BEVEREN.  ‘Start to Swim’ was zo’n groot succes dat de Beverse sportdienst er een vervolg aan breidt. Op 19 januari 2010 start de tweede cursusreeks ‘Start to Swim’.  Afhankelijk van je eigen mogelijkheden kan je kiezen tussen het verbeteren van de zwemstijl schoolslag of crawl. Het principe is hetzelfde gebleven: deelnemers bouwen aan de hand van een trainingschema zwemafstand en uithoudingsvermogen op. Doel van de cursus is om de zwemafstand te vergroten van 50 naar 500 meter of meer.

‘Start to Swim’ bestaat uit 20 oefensessies van elk 45 minuten. Wie wil deelnemen moet wel al de schoolslag meester zijn. De cursus schoolslag gaat op dinsdagavonv van 19 uur tot 19u45 door. De cursus crawl volgt van 19u45 tot 20u30. De cursus kost 34 euro.

Wie meer informatie wenst, kan contact opnemen met de sportdienst van de gemeente Beveren op 03/755 17 19 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. (mb)

 

 

Lees ook:

BEVEREN. De sportdienst van Beveren organiseert vanaf 21 april ‘Start to swim’, een sportieve uitnodiging voor wie z’n conditie op peil wil brengen. ‘Start to swim’ is...

TEMSE. In januari startte in het Scheldebad Temse de eerste reeks 'Start to Swim' voor vijftigplussers. De cursus van 30 trainingen kwam er op vraag van de Ouderenadviesraad. Gedurende 15 weken...