Fast en Fun Bikers nieuwe wielerploeg

Image
Dirk Bryssinckx ontwierp zelf de koerstrui.
BURCHT. In de Brabo te Burcht werd een nieuwe wielerploeg 'Fast en Fun Bikers', voorgesteld. Ze bestaat uit een dertien renners die elk op hun niveau zullen aanzetten bij de WAOD of gewoon in de categorie van de toeristen. Voor deze rennersfamilie is ook het samenzijn na een wedstrijd of een tocht, erg belangrijk.

De 'Fast en Fun Bikers' hebben in Gilbert De Paepe, één van de monumenten uit de WAOD, een heuse wielervader gevonden en Zwijndrechtenaar Paul Van Roeyen geeft als gediplomeerd trainer het trainingsadvies.
Eén van de initiatiefnemers is Dik Bryssinckx uit Melsele. Hij zei over het ontstaan: "De idee is ontstaan door gegroeide vriendschap en bewondering voor persoon  en resultaten. In de koers reden we tegen elkander en na de koers leerden we elkaar beter kennen. Wij zijn nog echte toeristen die na de wedstrijd nog wel een pintje drinken."

Uiteindelijk hebben Dirk en Gino Verberckmoes de aanzet gegeven om dit klein ploegje van vrienden te vormen en dat met de bedoeling dat enkele renners voor de WAOD zouden rijden en de andere bij de toeristen.
-"Al snel kwamen er spontaan namen bij die we er wel graag bij hadden, maar we hebben ons zeker niet opgedrongen.  We zijn dan met 4 vrienden gaan samen zitten die elk een eigen zaak hadden. We besloten om zelf in te staan voor onze sponsoring", aldus nog Dirk  Bryssinckx. Het was dus een merkwaardig gegeven dat de leden zelf ook de sponsors waren. Hun namen staan dan ook op de koerskleding. Het zijn: Ramen en deuren Verberckmoes Gino, Vaten en containers Meerschaert Kris, Elmeco Consulting & Projects Dave Van Roeyen en Trade and Transport Corporation Bryssinckx Dirk. Deze 4 zaakvoerders zijn dan ook de bestuursleden.
De kledij is uiterst verzorgd en het ontwerp werd gemaakt door Dirk Bryssinckx zelf die er vanuit ging dat de uitrusting opvallend en vernieuwend moest zijn.  Daarin is hij zeker geslaagd.

Bryssinckx: "We voelen nu al dat dit ploegje aanstekelijk werkt en dat de ambitie bij bepaalde renners opmerkelijk is gestegen! Onze ambities zijn meedoen voor de overwinning. Alles kan en niets moet is onze houding, scoren is plezant maar laten scoren is nog veel leuker! Dat is onze drive!"
Bij de ‘Fast en Fun Bikers’ zal gezorgd worden dat iedereen aan bod komt en er zich goed voelt. "Anders slaan we de bal mis", zeggen ze. Momenteel is er een website in opbouw en naar een passend lokaal wordt ook nog uitgekeken.  website is in opbouw en vzw in oprichting, een lokaal hebben we nog niet gekozen.

De ploeg wordt gevormd door: Freddy Van Camp en Kris Meerschaert uit Stekene, Gino Verberckmoes uit Sinaai, Ringo Van den Hende uit De Klinge, Patrick De Beule uit Nieuwkerken, Lieven Soens en Mark Bryssinckx uit Temse, Philip Van Havenbergh, Stefan Adriaenssens en Guy De Jonghe uit Burcht, Peter Flach en Dave Van Roeyen uit Zwijndrecht en Dirk Bryssinckx uit Melsele. (Rolf Duchamps)

Image
Deze mannen gaan de TTC Ronde rijden: gehurkt: vlnr Freddy Van Camp, Patrick De Beule, Dirk Bryssinckx en Philip Van Havenbergh. Staande: vlnr Kris Meerschaert, Dave Van Roeyen, Lieven Soens, Ringo Van den Hende en Gino Verberckmoes.

Image
De ploeg die in de WAOD bij de A-B categorie zal uitkomen: vlnr: Kris Meerschaert, Dave Van Roeyen, Lieven Soens en Ringo Van den Hende.

Image
De ganse ploeg met uiterst links ‘clubvader’ Gilbert De Paepe en 4de van rechts achteraan trainer Paul Van Roeyen.