Koninklijke Belsele Sportief klaar met het wielerprogramma 2011

BELSELE. De Koninkljke Belsele Sportief heeft het programma van de wielerwedstrijden in de gemeente weer klaar. Het wordt opnieuw een rijk gevuld programma met de traditionele wedstrijden in de maand juni. Op vrijdagavond 10 juni om 19 uur wordt de wielerweek geopend met de 26ste Grote Prijs van het Waasland voor Elite zonder contract en beloften.

Zaterdag 11 juni is weer de dag dat er op één namiddag twee koersen zijn. Om 14 uur rijden de juniores er hun 15de Kampioenschap van het Waasland  en om 16.30 uur komen de dames-elite aan de start voor de 10de Grote Prijs van het Waasland.
De absolute wielerhoogdag wordt dinsdag 14 juni want dan wordt de interclub Kampioenschap van het Waasland voor EZC & beloften gereden. Een wedstrijd die steeds maar meer aan interesse wint. De start wordt om 14 uur gegeven.

Om de week af te sluiten trekt Belsele Sportief op zaterdag 18 juni naar wijk De Valk waar om 15 uur de start wordt gegeven aan EZC & beloften  in de 40ste Grote Prijs Ward en Gilbert Meul.
In omlijstende activiteiten kunnen we vermelden dat op vrijdag 11 november 2011 om 19.30 uur de 11de Reuzen-Bingoavond wordt georganiseerd in Cultuurzaal De Kouter te Belsele. De inkom zal daar weer gratis zijn. (Rolf Duchamps)

 

Lees ook:

BELSELE. ’t Is weer kermis in Belsele en da organiseert de Vzw. Kon. Belsele Sportief een vijftal wielerwedstrijden. Het programma ziet er als volgt uit:

BELSELE. De Vzw. Koninklijke Belsele Sportief viert het 50-jarige lidmaatschap van voorzitter Hilaire Piron. Piron bekleedde de afgelopen jaren verschillende functies en speelde een belangrijke in...

De mannen van Belsele Sportief bij de inschrijving van de renners in 2008. Rechts secretaris Gery Smet.BELSELE. Secretaris Gery Smet en voorzitter Hilaire Piron hebben het wielerprogramma voor...

De winnaar Nico Kuypers de winnaar 2009, die nadien ook Belgisch Kampioen werd. Hij werd begroet door heel wat personalliteiten.BELSELE. De wielerclub Belsele Sportief zorgt ook dit jaar weer dat de...

REGIO. Het wielrennen voor dames neemt ook een belangrijke plaats in op de wielerkalender. Dit weekend rijden de elites tweekeer na elkaar in het Waasland. Zaterdag 12 juni is dat in Belsele waar ze...